Persil Persil-Premium Persil 4in1 Discs

Čisto i meko rublje, nježno prema mojoj koži

Čisto i meko rublje, nježno prema mojoj koži

 

1. Odgovarajući proizvod

Je li deterdžent uzrokovao nadraženost kože u vas ili člana vaše obitelji? Rizik od nadraženosti kože može se znatno smanjiti uporabom isključivo blagih deterdženata i omekšivača tkanine. Persil i Silan razvili su proizvode koji omogućuju savršenu čistoću i njegu vašeg rublja, a koji su istovremeno nježni za vašu kožu. Ispitivanja je proveo ECARF, a odobrili su ih dermatolozi.

2. Doziranje

Držite se preporučene doze koja je navedena na naljepnici ambalaže.

3. Cirkulacija vode

Pripazite da ne preopteretite bubanj perilice za rublje i ostavite dovoljno prostora za pravilno kruženje vode i odjeće tijekom pranja. Tako će se deterdžent za rublje bolje isprati.

4. Pravilno ispiranje

Pustite da se ciklus ispiranja dovrši kako bi se ostaci proizvoda pravilno odstranili. Ako odaberete kratki program pranja, obratite pozornost na ciklus ispiranja jer se u kraćim programima upotrebljava manje vode za ispiranje. Ako oklijevate, odaberite funkciju „duže ispiranje” ili ponovite ciklus ispiranja.

5. Sušenje odjeće

Sušite li svoje rublje vani? To je obično više zadovoljavajuće i ugodnije. Međutim, po mogućnosti ne tijekom sezone peludne groznice, kad se mnogo peludi u zraku može uhvatiti za vaše rublje i uzrokovati nadraženost tijekom nošenja.

6. Novi odjevni predmeti

Svakako operite svoje nove odjevne predmete jednom ili dvaput prije prvog nošenja kako biste odstranili sve ostatke iz postupka proizvodnje te omekšali tkaninu radi što manjeg rizika od nadraživanja kože.