Generacijama strastveno donosimo  vrhunske inovacije za vaše rublje. Poučeni iskustvom želimo poboljšati svoj doprinos čistijem svijetu, svakog dana malo po malo, dajući vam savršene rezultate čišćenja koji su sigurni za vas, vašu obitelj i okoliš.

 

  • Stalno unaprjeđujemo naše djelotvorne formule kako bismo poboljšali učinkovitost pranja na niskim temperaturama i pomogli vam da uštedite energiju, a nama svima da smanjimo ukupan ugljični otisak
  • Proučavamo i ispitujemo naše  sastojke kako bismo povećali njihovu razgradivosti i smanjili utjecaj na prirodu. Naši su enzimi prirodni, površinski aktivne tvari su biorazgradive, a formule ne sadrže mikroplastike
  • Naša je ambalaža posebno dizajnirana za lako zbrinjavanje i u cijelosti se može reciklirati. Također, nastojimo u narednim godinama povećati upotrebu bioplastike i reciklirane plastike

 

Persil: odgovorne inovacije za vas i okoliš. Za čistiji svijet, korak po korak.

01.

Naši sastojci

02.

Naša održiva ambalaža

03.

Naše proizvodno putovanje

04.

Vaš doprinos

Činimo svijet čistijim

Naši certifikati

Henkel doprinosi održivom otisku aktivnim sudjelovanjem u raspravama Međunarodnog udruženja za sapune, deterdžente i proizvode za održavanje (A.I.S.E.), radeći na neprekidnom napretku industrije zajedno s ostalim proizvođačima sapuna i deterdženata.

Mikroplastika

Persil neumorno radi na sprečavanju prodiranja mikroplastika u okoliš kroz svoje proizvode. Otkrijte pojedinosti o dosadašnjim važnim postignućima i našim budućim obvezama.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s Deep Clean tehnologijom osiguravaju higijenski čisto rublje kakvo vam je potrebno.

Loading...

Henkelova odgovornost

Kao vodeće poduzeće u području održivosti, nastojimo otkriti nova rješenja za održivi razvoj, a pritom nastavljamo odgovorno oblikovati svoje poslovanje. Ta ambicija obuhvaća sve djelatnosti našeg poduzeća – duž cijelog lanca vrijednosti.