Naša je strast već generacijama razvoj inovativnih proizvoda koji pružaju vrhunske rezultate za vaše rublje. Želimo pridonijeti čistijem svijetu tako što vam pružamo proizvode koji su sigurni za vas, vašu obitelj i okoliš te pružaju savršene rezultate pranja.

 

  • Neprestano razvijamo svoje formulacije kako bi omogućili još bolje rezultate pri niskim temperaturama, čime pomažemo uštedjeti energiju i smanjiti svoj ekološki otisak.
  • Neprestano razvijamo svoje sastojke kako bismo poboljšali njihovu razgradivost i zaštitili prirodu.

 

Danas se sva Persilova ambalaža može u potpunosti reciklirati ako se prethodno pravilno zbrine. Također težimo povećanju udjela već reciklirane plastike u svojoj ambalaži u narednim godinama, kao i upotrebi organske plastike.

 

Persil: odgovorne inovacije za vas i okoliš. Za čistiji svijet, korak po korak.

01.

Naši sastojci

02.

Naša ambalaža

03.

Naše proizvodno putovanje

04.

Vaš doprinos

Činimo svijet čistijim

Naši certifikati

Henkel je predvodnik u razvoju ekološki prihvatljivih deterdženata i prvo je društvo koje je potpisalo „Povelju udruženja A.I.S.E. za održivo pranje i čišćenje” 2005. godine. Društva koja se pridruže toj inicijativi Međunarodnog udruženja za proizvode za pranje rublja i kućanstvo preuzimaju obvezu stalnog poboljšanja svojih procesa i godišnjeg izvješćivanja o postignutom ekonomskom, ekološkom i društvenom napretku na temelju utvrđenih ključnih brojki.

Osjetljiva koža

Persil Sensitive Gel i Sensitive Megaperls razvijeni su za ljude s osjetljivom kožom. Ti su deterdženti osobito pogodni za kožu, a njihove formule bez bojila sadržavaju posebno razvijene mirise prikladne za osobe koje boluju od alergija.

Higijenska čistoća

Naša je strast već generacijama razvoj inovacija koje omogućuju vrhunske rezultate za vaše rublje. Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s tehnologijom Deep Clean osiguravaju higijenski čisto rublje kakvo želite.

Obitelj šeta livadom
Loading...

Henkelova odgovornost

Kao predvodnik u području održivosti želimo poticati nova rješenja za održivi razvoj i razvijati svoje poslovanje na odgovoran i ekonomičan način. To obuhvaća sve djelatnosti našeg poduzeća – duž cijelog lanca vrijednosti.