Zanimljive činjenice

Mjerica praška i prašak prosut po zelenoj površini
Loading...

Konzervansi osiguravaju stabilnost formulacija u tekućim proizvodima. Bez konzervansa proizvodi mogu poprimiti neugodan miris ili može doći do razvoja bakterija. Konzervansi koji se dodaju deterdžentima i proizvodima za čišćenje navode se na ambalaži, neovisno o njihovoj koncentraciji, u skladu s Uredbom EU-a o deterdžentima. Tako osobe koje boluju od poznatih alergija pri donošenju odluke o kupnji mogu izbjeći proizvode koji sadržavaju određenu tvar.

Više o Persilovim konzervansima

Zbog svog protumikrobnog djelovanja konzervansi mogu izazvati preosjetljivost kože.

 

Persil uvijek upotrebljava konzervanse u dovoljno malim količinama koje ne nadražuju kožu.

Kako upotrebljavamo konzervanse?

Žena gleda u bijelu majicu izvađenu iz perilice
Loading...

Konzervanse u Persilovu gelu upotrebljavamo vrlo pažljivo i samo u potrebnoj mjeri.

 

Na taj se način trudimo izbjeći upotrebu konzervansa kad god je to moguće, odnosno kada se isti učinak može postići s pomoću drugih sastojaka formule. Tijekom primjene Persilov gel obično se razrjeđuje velikom količinom vode.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Persil Sensitive Gel i Sensitive Megaperls razvijeni su za ljude s osjetljivom kožom. Ti su deterdženti osobito pogodni za kožu, a njihove formule bez bojila sadržavaju posebno razvijene mirise prikladne za osobe koje boluju od alergija.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja čuvat će vaše rublje higijenski čistim.