Što su to površinski aktivne tvari?

Loading...

Konzervansi su sastojci nužni za sprečavanje oštećenja proizvoda uzrokovanih rastom mikroorganizama i zaštitu proizvoda od slučajnih onečišćenja tijekom upotrebe.

Više o Persilovim konzervansima

Zbog svog protumikrobnog djelovanja konzervansi mogu izazvati preosjetljivost kože.

 

Persil uvijek upotrebljava konzervanse u dovoljno malim količinama koje ne nadražuju kožu.

Zašto i kako ih upotrebljavamo?

Loading...

Primjenjujemo konzervanse s ciljem zaštite kvalitete Persilovih proizvoda i naših potrošača jer sprečavaju rast mikroba kao što su bakterije ili gljivice u proizvodima za pranje rublja.

 

Trudimo se izbjeći upotrebu konzervansa kad god je to moguće, u slučaju ako se isti učinak može postići s pomoću drugih sastojaka formule.

 

Kad nema druge mogućnosti, dodajemo ih samo u onim količinama koje su nužne da se osigura zaštita proizvoda i minimizira rizik od nadraživanja.

Odakle dolaze?

Konzervansi su strogo regulirane sintetičke tvari koje se podvrgavaju dugom i intenzivnom ispitivanju. Svaki konzervans koji dodajemo mora biti naveden na popisu odobrenih materijala.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Osobe s osjetljivom kožom trebaju pažljivije brinuti za svoje rublje, posebno za odjevne predmete koji redovito dodiruju kožu. Persil je razvio ad hoc proizvode koji garantiraju sjajno čiste rezultate čak i najosjetljivijim korisnicima.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s Deep Clean tehnologijom osiguravaju higijenski čisto rublje kakvo vam je potrebno.