Što vam je potrebno

  • 1 prazna kutija proizvoda Persil Discs             
  • Škare             
  • Ljepilo             
  • Komplet boja             
  • Ukrasi (gumbi, vrpce, zakrpe...)

Korak 1.

Skinite papirni omotač s kutije proizvoda Persil Discs i naljepnice s poklopca. Kako biste lakše uklonili ostatke ljepila i naljepnice, očistite površinu toplom vodom. Odaberite jarku boju i obojite kutiju i poklopac pazeći da prekrijete ostatke ljepila i naljepnica

Korak 2.

Odložite poklopac i pričekajte da se osuši boja. Provjerite je li boja na kutiji suha prije nego što je ukrasite. Nanesite geometrijske ili cvjetne ukrase, zalijepite šarene gumbe ili izrežite paralelne rupice oko kutije kako biste ispleli vrpcu

Korak 3.

Ispunite kutiju priborom za pletenje... i opustite se uz novi hobi! Savjet: nakon što završite, kutiju možete zatvoriti Persilovim poklopcem ako želite pohraniti komplet.

Činimo svijet čistijim

Naši certifikati

Henkel doprinosi održivom otisku aktivnim sudjelovanjem u raspravama Međunarodnog udruženja za sapune, deterdžente i proizvode za održavanje (A.I.S.E.), radeći na neprekidnom napretku industrije zajedno s ostalim proizvođačima sapuna i deterdženata.

Mikroplastika

Persil neumorno radi na sprečavanju prodiranja mikroplastika u okoliš kroz svoje proizvode. Otkrijte pojedinosti o dosadašnjim važnim postignućima i našim budućim obvezama.

Henkelova odgovornost

Kao vodeće poduzeće u području održivosti, nastojimo otkriti nova rješenja za održivi razvoj, a pritom nastavljamo odgovorno oblikovati svoje poslovanje. Ta ambicija obuhvaća sve djelatnosti našeg poduzeća – duž cijelog lanca vrijednosti.