Persilovi vjerni partneri

Ugledne tvrtke i poznate robne marke već dugo podržavaju Persil. Sretni smo zbog te podrške te vam na ovoj stranici želimo predstaviti svoje partnerske tvrtke.

Dodatne informacije o našim partnerima:

Bosch: www.bosch-home.com

Siemens: www.siemens-home-bsh-group.com

Lindner: www.lindner.de

Majka nasmijano i s puno ljubavi gleda prema svojem dijetetu dok izvlači rublje iz perilice rublja.

Njega rublja uz Bosch

Marka Bosch već 75 godina predstavlja kapacitet razvoja, tehničku kvalitetu i pouzdanost u području kućanskih uređaja.

Teško bi bilo zamisliti modernu njegu rublja bez marke Bosch. Bosch je vodeća marka po pitanju inovacija i ima više od 1000 patenata u području pranja i sušenja rublja. Sve tehničke inovacije koje je Bosch razvio imaju jedan zajednički cilj: biti što učinkovitiji uz što veću uštedu energije. Time Bosch jamči savršeno pranje svaki put.

Pogled straga prema djevojčici u ružičastoj haljini, gleda duboko u bubanj za pranje.

Siemensove inovacije

Kućanstvo najbolje funkcionira kad ima uređaje koji objedinjuju visokokvalitetnu tehnologiju s inovativnim funkcijama te malu potrošnju. Sve to za rublje pronaći ćete među Siemensovim najboljim kreacijama. Tu je, primjerice, prva perilica rublja koja zna kako ukloniti mrlje. Ciklus za impregnaciju, primjerice, istodobno pere i impregnira namjenski tekstil, a bubanj varioSoft jamči osobito blago čišćenje uz zvučnu izolaciju za iznimno tih rad. A najbolja je od svega prva sušilica na svijetu s malom potrošnjom energije zahvaljujući funkciji automatskog samočišćenja u kondenzatoru.

Žena i muškarac u laboratorijskoj odjeći zajedno gledaju crtež na akrilnom staklu.

Siemensov sustav za uklanjanje mrlja

Mrlje od trave, rajčice i crnog vina nisu iste. Zahvaljujući Siemensovu inovativnom sustavu za uklanjanje mrlja, svaka se mrlja tretira zasebno. To se postiže Siemensovom najnovijom tehnologijom koja upravlja inteligentnim slijedom programa i kretanjem bubnja za različite mrlje. To znači da će se rublje prati nježno ili intenzivno, ovisno o potrebama. Jedinstvena struktura bubnja varioSoft i posebno oblikovane asimetrične lopatice aktivno podržavaju postupak uklanjanja mrlja. Tako se mrlje lakše uklanjaju bez dodatka posebnih deterdženata.