Persil neumorno radi na tome da vama i vašoj obitelji pruži najbolju i najmoderniju tehnologiju za besprijekorno čisto rublje. Budući da je svaki pojedini proizvod osmišljen za različite potrebe, njihov se sastav međusobno razlikuje.

 

Svaki sastojak pažljivo je odabran kako bi omogućio najbolje rezultate, a istovremeno je pogodan za kožu i okoliš. Saznajte više o Persilovim sastojcima odabirom željene stavke s popisa u nastavku.

Henkel ima dugu tradiciju pružanja samo onih proizvoda koji su prošli opsežna ispitivanja i pogodni su za zdravlje i okoliš. Za naše Persil proizvode upotrebljavaju se samo sastojci koji su sukladni sa svim pravnim zahtjevima EU-a i čiji je utjecaj na zdravlje dobro ispitan. Dodatne informacije o sigurnosti proizvoda dostupne su ovdje.

 

Više o našoj tvrdnji možete pronaći i na ovom web-mjestu: Razvijamo proizvode za pranje i čišćenje bez testiranja na životinjama. Informacije o mikroplastici dostupne su ovdje.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Persil Sensitive Gel i Sensitive Megaperls razvijeni su za ljude s osjetljivom kožom. Ti su deterdženti osobito pogodni za kožu, a njihove formule bez bojila sadržavaju posebno razvijene mirise prikladne za osobe koje boluju od alergija.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja čuvat će vaše rublje higijenski čistim.