Persil neumorno radi kako bi vama i vašoj obitelji isporučio najbolju i najsuvremeniju tehnologiju za sjajno i čisto rublje. Svaki naš proizvod je posebno dizajniran da zadovolji različite potrebe, pa svaka formula sadrži različite sastojke.

 

Svaki je sastojak pažljivo odabran za najbolji učinak pranja uz očuvanje sigurnosti vaših najmilijih i okoliša. Saznajte više o Persilovim sastojcima odabirom željene stavke s popisa u nastavku.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Osobe s osjetljivom kožom trebaju pažljivije brinuti za svoje rublje, posebno za odjevne predmete koji redovito dodiruju kožu. Persil je razvio ad hoc proizvode koji garantiraju sjajno čiste rezultate čak i najosjetljivijim korisnicima.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s Deep Clean tehnologijom osiguravaju higijenski čisto rublje kakvo vam je potrebno.