Što su to površinski aktivne tvari?

Loading...

Enzimi su biološka sredstva za čišćenje koja djeluju na određene vrste mrlja. Postoje različite vrste enzima, posebno specijalizirani za ad hoc uklanjanje mrlja i prljavštine (masti, škroba, proteina...) Djelujući kao katalizatori, svaki enzim koji se nalazi u Persilovim formulama, aktivira se više puta tijekom ciklusa pranja kako bi u potpunosti uklonio sve čestice mrlje.

Više o Persilovim enzimima

Glavni enzimi koji se upotrebljavaju u Persilovim formulama su proteaze, amilaze i celulaze:

 

Proteaze

Uklanjaju prljavštinu koju sačinjavaju proteini kao što su jaja, krv i mlijeko

 

Amilaze

Uklanjaju mrlje od šećera i škroba kao što su tjestenina, krumpir, riža i žitarice

 

Celulaze

Omekšavaju tekstilne proizvode i održavaju boju, bjelinu i cjelovitost tkanine

Zašto i kako ih upotrebljavamo?

Loading...

Persil neumorno razvija vrhunske enzime koji prate promjenjive navike društva i učinkovito uklanjaju čak i prethodno nepoznate vrste mrlja. Enzimi s hladnom aktivacijom pospješuju uklanjanje mrlja pri niskim temperaturama pranja kao što su 20 °C ili 30 °C.

Odakle dolaze?

Enzimi se prikupljaju iz prirodnih izvora, npr. tla, čime doprinose čistom rublju i čistom svijetu. Kako bismo iskoristili njihovu snagu čišćenja u Persilovim proizvodima, moramo ih izolirati i fermentirati.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Osobe s osjetljivom kožom trebaju pažljivije brinuti za svoje rublje, posebno za odjevne predmete koji redovito dodiruju kožu. Persil je razvio ad hoc proizvode koji garantiraju sjajno čiste rezultate čak i najosjetljivijim korisnicima.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s Deep Clean tehnologijom osiguravaju higijenski čisto rublje kakvo vam je potrebno.