Zanimljive činjenice

Ruka lagano prolazi kroz polje lavande
Loading...

Mirisi se sastoje od mješavine mirisnih sastojaka koji daju ugodan miris vašem rublju. Od nekoliko tisuća različitih parfemskih komponenti koje se upotrebljavaju za stvaranje ugodnih i dugotrajnih mirisa, određeni se sastojci češće povezuju s alergijama od drugih i stoga se navode na ambalaži kozmetičkih proizvoda, deterdženata i proizvoda za čišćenje. Ti su sastojci zato jasno označeni na ambalaži Persilovih proizvoda. Cilj je omogućiti ljudima koji boluju od poznatih alergija da pri kupnji izbjegnu proizvode koji sadržavaju određenu tvar.

Više o Persilovim mirisima

Od nekoliko tisuća različitih parfemskih komponenti koje se upotrebljavaju za stvaranje ugodnih i dugotrajnih mirisa, određeni  sastojci su poznati po svojim nadražujućim svojstvima.

 

Ti su sastojci regulirani posebnim propisima i jasno označeni na ambalaži Persilovih proizvoda.

 

Oni mogu izazvati alergijske reakcije u osoba s osjetljivom kožom. U određenim Persilovim proizvodima dio mirisa je inkapsuliran. Tehnologija inkapsulacije pomaže očuvati miris tijekom skladištenja i nošenja odjeće jer sprečava prebrzo isparavanje.

 

Sukladno Persilovim opredjeljenjem k održivosti, poduzeće radi na uklanjanju svih mirisnih kapsula izrađenih od mikroplastike do kraja 2022.

Kako upotrebljavamo mirise?

Složeni zeleni i bijeli ručnici na smeđoj podlozi
Loading...

Mirisi daju ugodan i dugotrajan miris ne samo vašem rublju, već i Persilovim proizvodima. Ovisno o varijanti proizvoda, mirise biramo i tako da možete duže uživati u mirisu čistog, svježe opranog rublja. Osim toga, određeni posebno osmišljeni parfemi također djeluju protiv neugodnih mirisa, što je važno pri pranju sportske odjeće. Svi mirisi koje upotrebljavamo sukladni su sa svim pravnim zahtjevima i njihov je utjecaj na zdravlje dobro ispitan. Naši proizvodi za osjetljivu kožu ne sadržavaju nikakve mirise koje je potrebno navesti na ambalaži.

Otkuda dolazi sastojak?

 

Neki mirisni sastojci u Persilu dolaze iz prirode. Međutim, neki se sastojci umjetno proizvode kako bi se uklonili neželjeni prirodni nusproizvodi ili osigurale dovoljne količine.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Persil Sensitive Gel i Sensitive Megaperls razvijeni su za ljude s osjetljivom kožom. Ti su deterdženti osobito pogodni za kožu, a njihove formule bez bojila sadržavaju posebno razvijene mirise prikladne za osobe koje boluju od alergija.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja čuvat će vaše rublje higijenski čistim.