Što su to površinski aktivne tvari?

Loading...

Mirisi se sastoje od mješavine mirisnih sastojaka koji daju ugodan miris vašem rublju.

 

Naši mirisni sastojci imaju različita svojstva isparavanja kako bi osigurali željeni profil otpuštanja mirisa kroz vrijeme i omogućili vam da duže uživate ​​u mirisu čistog rublja.

Više o Persilovim mirisima

Od nekoliko tisuća različitih parfemskih komponenti koje se upotrebljavaju za stvaranje ugodnih i dugotrajnih mirisa, određeni  sastojci su poznati po svojim nadražujućim svojstvima.

 

Ti su sastojci regulirani posebnim propisima i jasno označeni na ambalaži Persilovih proizvoda.

 

Oni mogu izazvati alergijske reakcije u osoba s osjetljivom kožom. U određenim Persilovim proizvodima dio mirisa je inkapsuliran. Tehnologija inkapsulacije pomaže očuvati miris tijekom skladištenja i nošenja odjeće jer sprečava prebrzo isparavanje.

 

Sukladno Persilovim opredjeljenjem k održivosti, poduzeće radi na uklanjanju svih mirisnih kapsula izrađenih od mikroplastike do kraja 2022.

Zašto i kako ih upotrebljavamo?

Loading...

Mirisi ne samo da daju ugodan i dugotrajan miris vašem rublju, već i Persilovim proizvodima.

 

Određeni, posebno osmišljeni parfemi, također djeluju protiv neugodnih mirisa, što je važno pri pranju sportske odjeće.

 

Svi mirisi koje upotrebljavamo u našim proizvodima, detaljno su ispitani s obzirom na sigurnost potrošača i okoliša. Jasno su naznačeni svi sastojci mirisa koji mogu izazvati alergijske reakcije. Persil, u svojim proizvodima za osjetljivu kožu, ne upotrebljava nikakve sastojke za koje se sumnja da mogu izazvati alergijske reakcije.

Odakle dolaze?

Velik dio Persilovih mirisnih sastojaka dolazi iz prirodnih izvora. Međutim, neki se sastojci sintetiziraju kako bi se uklonili neželjeni prirodni nusproizvodi ili osigurale dovoljne količine.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Osobe s osjetljivom kožom trebaju pažljivije brinuti za svoje rublje, posebno za odjevne predmete koji redovito dodiruju kožu. Persil je razvio ad hoc proizvode koji garantiraju sjajno čiste rezultate čak i najosjetljivijim korisnicima.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s Deep Clean tehnologijom osiguravaju higijenski čisto rublje kakvo vam je potrebno.