Zanimljive činjenice

Pogled na mrlju na bijeloj tkanini i zelena četka u pozadini
Loading...

Površinski aktivne tvari glavni su sastojci većine deterdženata i sredstava za čišćenje. Uklanjaju mrlje i prljavštinu s odjeće i osiguravaju da se prljavština uklanja zajedno s vodom za pranje.

Više o Persilovim površinski aktivnim tvarima

U proizvodima marke Persil upotrebljavaju se dvije skupine površinski aktivnih tvari:

 

Anionske površinski aktivne tvari

Odlične za čišćenje masnih mrlja i zaprljanja od ulja/gline

 

Neionske površinski aktivne tvari

Izvrsno uklanjaju najtvrdokornije masti

Kako upotrebljavamo površinski aktivne tvari?

Dva nasmijana dječaka u prljavoj odjeći od zemlje
Loading...

Za blistavu i dugotrajnu čistoću: Persil upotrebljava površinski aktivne tvari za osiguravanje najboljih rezultata pranja koje očekujete od deterdženta kojem vjerujete. Sve su naše površinski aktivne tvari u potpunosti biorazgradive.

 

Površinski aktivne tvari mogu biti na bazi nafte ili prirodnog podrijetla (npr. ulje od palminih koštica). Ako se kao baza upotrebljava ulje od palminih koštica, osiguravamo da je to ulje dobiveno na održiv način u skladu s modelom bilance mase Okruglog stola za održivo palmino ulje (RSPO) do kraja 2020. kao dio naše preuzete obveze da pridonesemo čistijem svijetu.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Persil Sensitive Gel i Sensitive Megaperls razvijeni su za ljude s osjetljivom kožom. Ti su deterdženti osobito pogodni za kožu, a njihove formule bez bojila sadržavaju posebno razvijene mirise prikladne za osobe koje boluju od alergija.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja čuvat će vaše rublje higijenski čistim.