Što su to površinski aktivne tvari?

surfactants
Loading...

Površinski aktivne tvari su glavni sastojci većine deterdženata i sredstava za čišćenje. One podižu mrlje i prljavštinu s odjeće i emulgiraju ih kako bi se lako i učinkovito uklonili.

Više o Persilovim površinski aktivnim tvarima

U Persilu upotrebljavamo dvije obitelji površinski aktivnih tvari:

 

Anionske površinski aktivne tvari

Odlične za čišćenje masnih mrlja i suspenzije ulja/gline

 

Neionske površinski aktivne tvari

Izvrsno uklanjaju najtvrdokornije masti

Zašto i kako ih upotrebljavamo?

Loading...

Za blistavu i održivu čistoću: Persil upotrebljava površinski aktivne tvari za postizanje snažne čistoće koju očekujete od deterdženta kojem vjerujete. Sve su naše površinski aktivne tvari u potpunosti biorazgradive i garantiraju čisto rublje i čist svijet.

Odakle dolaze?

Površinski aktivne tvari mogu biti petrokemijskog ili prirodnog podrijetla (npr. iz palminog ulja). Sukladno našem opredjeljenju za čistiji svijet, ulažemo značajne napore kako bismo osigurali da su sve naše površinski aktivne tvari koje su dobivene iz palminog ulja, uravnotežene do kraja 2020. godine. Na taj način možemo bolje uravnotežiti izvore sastojaka i ublažiti svoj utjecaj na planet bez ikakvih posljedica na kvalitetu i djelotvornost.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Osobe s osjetljivom kožom trebaju pažljivije brinuti za svoje rublje, posebno za odjevne predmete koji redovito dodiruju kožu. Persil je razvio ad hoc proizvode koji garantiraju sjajno čiste rezultate čak i najosjetljivijim korisnicima.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s Deep Clean tehnologijom osiguravaju higijenski čisto rublje kakvo vam je potrebno.