Imate li vi ili član vaše obitelji osjetljivu kožu? Tada je naš prašak za pranje prilagođen osobama koje boluju od alergija pravi izbor za vaše rublje! Europski centar za istraživanje alergija (ECARF) već je 2009. deterdžentu Persil Sensitive, kao prvome u svijetu, dodijelio naslov deterdženta prilagođenog osobama koje boluju od alergija. Persil Sensitive ne uključuje bojila i sadržava posebno razvijene mirise prikladne za osobe koje boluju od alergija.

 

Više informacija potražite ovdje

 

Dok Persil Sensitive Megaperls® sadržava optičke posvjetljivače, dajući blistavost čak i bijelom rublju, gel Persil Sensitive idealan je za šareno rublje.

 

Trebaju li osobe s alergijama upotrebljavati manje deterdženta od količine naznačene na ambalaži?

 

Ne. Persil Sensitive treba uvijek dozirati prema tvrdoći vode i razini zaprljanosti rublja sukladno uputama navedenima na ambalaži.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Persil Sensitive Gel i Sensitive Megaperls razvijeni su za ljude s osjetljivom kožom. Ti su deterdženti osobito pogodni za kožu, a njihove formule bez bojila sadržavaju posebno razvijene mirise prikladne za osobe koje boluju od alergija.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja čuvat će vaše rublje higijenski čistim.