Jeste li vi ili netko od vaših najdražih skloni osjetljivoj koži? Tada je naš deterdžent prilagođen alergijama pravi izbor za vaše rublje!

 

Europski centar za istraživanje alergija (ECARF) certificirao je Persil Sensitive kao deterdžent prilagođen alergičarima. S obzirom na upotrebu konzervansa metilisotiazolinona, ECARF-ova brtva znači da se koristi samo vrlo niska doza, što je ispod granice praga zbog neželjenih reakcija. Pored toga, ECARF je također testirao da je konzervans potpuno ispran kad se pere u perilici rublja. Ispitivanje se odnosi na normalno punjenje bubnja za pranje i upotrebu deterdženta u preporučenoj količini.
 

 

Više informacija potražite ovdje

 

Na što je posebno obratiti pažnju kod deterdženta za osjetljivu kožu?
U slučaju deterdženta za osjetljivu kožu, posebna se pažnja posvećuje razini kompatibilnosti kože. Tako je Europski centar za istraživanje alergija (ECARF) ispitao i odobrio Persil Sensitive kao proizvod prilagođen osjetljivoj koži i osobama s alergijama.
Gel i Megaperls sadrže posebno razvijene mirise koji su kompatibilni s kožnim alergijama i ne sadrže boje.

 

Može li se čisto bijelo rublje dobiti pranjem deterdžentima iz ponude proizvoda za osjetljivu kožu?
Deterdženti kompatibilni s osjetljivom kožom, kao što je Persil Sensitive Megaperls®, osiguravaju visoke standarde pranja i pomažu vam dobiti čisto bijelo rublje.

 

Smiju li osobe s alergijama upotrebljavati samo deterdžente bez mirisa?
Naravno da ne. Konzervansi nemaju izravan utjecaj na najčešće kožne iritacije, već su relevantni sastojci za zaštitu od bakterija, kvasca i plijesni.
Iako kruti deterdženti, kao što je Persil Sensitive Megaperls, zbog svog kemijskog sastava ne zahtijevaju konzervanse. Tekućim deterdžentima konzervansi mogu biti potrebni kako bi se osigurala stabilnost proizvoda. Stoga su konzervansi navedeni među sastojcima proizvoda Persil Sensitive Gel s ciljem zaštite proizvoda i krajnjeg potrošača od rasta mikroorganizama kao što su bakterije, kvasci i plijesan.

 

Trebaju li osobe s alergijama upotrebljavati manje deterdženta od količine naznačene na ambalaži?
Ne. Persil Sensitive treba uvijek dozirati prema tvrdoći vode, razini zaprljanosti rublja i sukladno uputama navedenim na ambalaži.

Pronađite savršeno rješenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil neprestano radi na usavršavanju održivih rješenja. Otkrijte njegovu inovaciju – Persil Green Power – 100-postotna učinkovitost čišćenja, zeleno kao nikad do sada.

Osjetljiva koža

Osobe s osjetljivom kožom trebaju pažljivije brinuti za svoje rublje, posebno za odjevne predmete koji redovito dodiruju kožu. Persil je razvio ad hoc proizvode koji garantiraju sjajno čiste rezultate čak i najosjetljivijim korisnicima.

Higijenska čistoća

Čisto rublje pridonosi zdravom okruženju za vas i vašu obitelj. Persilovi proizvodi s Deep Clean tehnologijom osiguravaju higijenski čisto rublje kakvo vam je potrebno.