Žena dozira prašak u pretinac perilice za pranje rublja
Loading...

Usvojite naše preporuke

Na svakom Persilovom proizvodu naći ćete preporuku za doziranje koja se razlikuje ovisno o razini onečišćenja: slabo, srednje i jako. Razvrstavanje rublja prema razini onečišćenja  je važan korak za pravilno doziranje deterdženta.

Što je rublje prljavije to je potrebno upotrijebiti veću količinu deterdženta. Imajte na umu da su potrebne različite količine za različite proizvode, primjerice gel, prašak ili Megaperls, stoga uvijek provjerite ambalažu proizvoda kako biste točno prilagodili dozu.

Saznajte tvrdoću vode

Tvrdoća vode razlikuje se od regije do regije. Kako biste pravilno dozirali deterdžent obratite se lokalnom vodoopskrbnom poduzeću kako biste saznali točnu tvrdoću vode. Nakon toga možete lako prilagoditi dozu deterdženta ovisno o tvrdoći vode prema uputama navedenim u tablici na ambalaži Persilovog proizvoda.

Provjerite veličinu perilice rublja

Veličine doza navedene na našoj ambalaži temelje se na uobičajenom opterećenju perilice od 4,5 do 5 kg. Ako imate perilicu s većim bubnjem, također možete pronaći odgovarajuće veličine doza za perilice s velikim bubnjevima na svakom Persilovu proizvodu.

Besplatan pomoćni spremnik za doziranje

Za određivanje točne količine deterdženta preporučuje se upotreba pomoćnog spremnika za doziranje s mjernom ljestvicom. Pomoćni spremnik za doziranje za višekratnu upotrebu može se naručiti u nastavku

Činimo svijet čistijim

Naši certifikati

Henkel je predvodnik u razvoju ekološki prihvatljivih deterdženata i prvo je društvo koje je potpisalo „Povelju udruženja A.I.S.E. za održivo pranje i čišćenje” 2005. godine. Društva koja se pridruže toj inicijativi Međunarodnog udruženja za proizvode za pranje rublja i kućanstvo preuzimaju obvezu stalnog poboljšanja svojih procesa i godišnjeg izvješćivanja o postignutom ekonomskom, ekološkom i društvenom napretku na temelju utvrđenih ključnih brojki.

Henkelova odgovornost

Kao predvodnik u području održivosti želimo poticati nova rješenja za održivi razvoj i razvijati svoje poslovanje na odgovoran i ekonomičan način. To obuhvaća sve djelatnosti našeg poduzeća – duž cijelog lanca vrijednosti.