Loading...

Perite rublje na nižim temperaturama

Tijekom godina neprestano smo usavršavali Persilovu formulu kako bismo osigurali vrhunski učinak pranja na niskim temperaturama.

Naša formula za hladno pranje omogućuje pranje odjeće na nižoj temperaturi i daje vam svježu i čistu odjeću uz uštedu energije i CO2

Napunite perilicu do kraja

Ako napunite perilicu koliko je to moguće prije pranja, štedite energiju, ali i vodu.

Utvrđivanjem rutine pranja rublja, razvrstavanjem i prikupljanjem slično obojenih odjevnih predmeta, možete minimizirati pranje s napola ispunjenom perilicom i uštedjeti deterdžent i energiju.

Otkrijte svoj osobni otisak

Odvojite nekoliko minuta kako biste saznali kako vaše navike i odabiri utječu na vaš ugljični otisak s pomoću kalkulatora koji su posebno razvili Henkel i Wuppertal Institute (Njemačka). Kalkulator vam može pomoći da brzo otkrijete svoj osobni otisak i date doprinos znanstvenim istraživanjima održivog načina života. Svi podaci koje unesete bit će anonimni.

Činimo svijet čistijim

Naši certifikati

Henkel doprinosi održivom otisku aktivnim sudjelovanjem u raspravama Međunarodnog udruženja za sapune, deterdžente i proizvode za održavanje (A.I.S.E.), radeći na neprekidnom napretku industrije zajedno s ostalim proizvođačima sapuna i deterdženata.

Mikroplastika

Persil neumorno radi na sprečavanju prodiranja mikroplastika u okoliš kroz svoje proizvode. Otkrijte pojedinosti o dosadašnjim važnim postignućima i našim budućim obvezama.

Henkelova odgovornost

Kao vodeće poduzeće u području održivosti, nastojimo otkriti nova rješenja za održivi razvoj, a pritom nastavljamo odgovorno oblikovati svoje poslovanje. Ta ambicija obuhvaća sve djelatnosti našeg poduzeća – duž cijelog lanca vrijednosti.